Centrale Portier Vergrendeling

Je koopt een set van Spy Europe van 4 motoren. 2 stuks gebruik je uiteraard voor de deuren en één gebruik je voor de achterklep. Deze kun je in de achterklep plaatsen alleen om de achterklep met afstandbediening (Indien je ook het Spy alarmsysteem hebt), of met een drukknop te ontgrendelen. Ook als de achterklep op slot zit. Ideaal, je hoeft in principe niet meer met je sleutel de achterklep van het slot te halen. Het wegwerken van de motor in de achterklep kan alleen als de binnenplaat ruimte bied voor de achterruitenwisser.

Dit is een foto genomen vauit de binnenkant van de deur.

SAM_0647

SAM_0649

Op deze foto zie je dat er één gaatje is bijgeboord om de deurmotor te plaatsen. Het bestaande gat is iets te groot en hier heb ik een ringetje moeten gebruiken.

SAM_0646

SAM_0648

Hier zie je hoe je de motor in de achterklep monteerd. Het slot moet je er uit halen en in de lip die je met de knop indrukt moet je een gaatje boren. Hieraan maak je dan een staalkabeltje. Als je dit kabeltje naar rechts trekt ontgrendeld het slot. Nu zie je op de foto’s dat de motor naar links trekt. Dit betekend dat je een soort katrolletje moet maken om de staalkabel te geleiden naar links. Het is op foto 3 moeilijk te zien maar zoiets moet het toch worden. Bij mij werkt het perfect.

SAM_0637

SAM_0636

SAM_0638

Share Button